Om Doula-Akademiet

Doula betyder jo blot ”kvinde der tjener”….

Akademiets tilbud er for alle, der arbejder for at støtte vordende og nye mødres og familiers rejse ind i moder- og forældreskabet – både inden for det etablerede system og udenfor.

Doula Akademiet er resultatet af lange overvejelser om, hvordan jeg bedst muligt kunne ære mit inderlige ønske om at dele min viden, kompetencer og erfaring med flere ildsjæle.

Sammen kan vi støtte flere i livets magiske cyklus

Visionen er, at vi gennem relevant viden og faglighed, et højt nærvær og åbne, varme hjerter sammen kan støtte flere gennem denne magiske del af livets cyklus.

Doula Akademiet tilbyder foredrag, korte workshops samt længerevarende kursusforløb med fokus på størst mulig fleksibilitet, så du frit kan vælge efter interesse og kombinere på kryds og tværs inden for prenatal, natal og postnatal care.

Jeg afholder pt selv de fleste af de workshops og kurser, der udbydes, men samarbejder også med andre passionerede eksperter, som vil gæsteundervise.

Doula Akademiet har base i Huset Sanitas i Hillerød. Mange af kurserne og de fleste workshops tilbydes imidlertid også andre steder i Danmark og Norden.

F.eks. kan du selv “hoste” en akupressur workshop, hvis du samler min. 4 kursister. Send en mail og få et tilbud 😉