Babymassage kursus

Kurset er for dig, som brænder for at støtte baby og hele familien i at komme godt fra start. For dig, som kommer i hjemmet efter fødslen som jordemoder, doula, sundhedsplejerske, ammevejleder etc. For dig, som ønsker at tilbyde den nyfødte familie ekstra støtte og inspiration til befordrende nærvær og samvær i barselsperioden. Eller dig, der som vuggestue pædagog, dagplejemor, sundhedsplejerske eller med anden sundhedsfaglig/pædagogisk baggrund, gerne vil udbrede kendskabet til berøringens og bevægelsens afgørende betyding for de mindste. 

De positive effekter af blid massage er mange og veldokumenterede For babyer er berøring ligefrem livsvigtig. Som kroppens største og tidligst udviklede sanseorgan er huden nøglen til både bonding og til barnets motoriske og neurologiske udvikling. 

Du lærer:

  • teorien omkring betydningen af berøring og bevægelse
  • en blid befordrende baby massage af hele den lille krop
  • at give og modtage blid oliemassage – en massage som er egnet til alle – hele livet igennem
  • at inspirere og instruere mor/far til at fordybe kontakten til deres baby via babymassage
  • om de 3 primære sanser og sanseintegration
  • øvelser og leg på bold der fremmer krydskoordinationen og den motoriske og neurologiske udvikling

Især i de første leveår er berøring og bevægelse af stor betydning for barnets følelsesmæssige, intellektuelle og sociale udvikling ,og kursets formål er i al sin enkelhed:

  • at udbrede kendskabet til vigtigheden af berøring og fordelene ved blid massage til børn mellem 2 måneder og 3 år
  • at give dig enkle redskaber til at støtte og optimere det lille barns udvikling, sundhed og trivsel

Praktiske oplysninger

Det er et 3 dags kursus (der undervises kl. 9-18 de to første dage, sidste dag kl. 9-15). 

Undervisningen foregår i en afslappet atmosfære og skifter imellem teori og ”hands on”. Der demonstreres og øves på livagtige massagedukker, og du udveksler oliemassage med andre kursister. Du kan inden kurset bestille en massagedukke hos underviseren eller selv medbringe egnet dukke. Ring på 29701784 for yderligere oplysninger. Medbring 2 lagener og et håndklæde.

Kurset oprettes efter interesse. Hvis du er interesseret, så skriv til mig på info@doula-akademiet.dk.

Husk at du også har mulighed for at hoste et kursus  selv;-) Det kræver et egnet lokale,  at du kan samle mindst 4 deltagere, og at du vil være min assistent under kurset (lægge krop til massage demonstrationer, sørge for te/kaffe og snacks til pauserne, oprydning etc.) Til gengæld kan jeg tilbyde dig kurset til ½ pris.

Pris

Pris: 4.500 kr.  (inkl. kompendium, massageolie, kursusbevis samt kaffe/te frugt og nødder i pauserne). OBS: hertil kommer udgiften til en egnet massage dukke!

Underviser

Hannah Lind er bl.a. uddannet Nordlys Massageterapeut og Spædbørns- / børnebehandler, doula og akupressør med speciale i graviditet, fødsel og barsel samt de første vigtige år i barnets og familiens liv.

Jeg har undervist mødre i babymassage siden 2005 – både 1:1 og i utallige mødregrupper, gennem FOF, LOF, på biblioteker og siden 2009 som ekstern lærer på Nordlys Centret, hvor jeg i 14 år har undervist fagpersoner i babymassage.