Akupressur efter fødslen

Så er barnet kommet til verden.

Du har måske været med til fødslen – eller ikke…. Men hvis du er interesseret i post partum care – i mama care  =  family care – er denne workshop et must.

Uanset hvad, er det afgørende at holde fokus på betydningen af at komme godt fra start – at komme godt i gang med livet som familie. Mors fysiske og emotionelle tilstand er en af nøglerne. Symbiosen ml. mor og barn er tæt den første tid. Hvis mor har det godt, har barnet det godt  – nøjagtig som før fødslen, er kvindens og barnets trivsel dybt forbundet.

I den forunderlige barselstid kan kvinden i perioder føle sig udfordret og have behov for særlig støtte. Nogle af de mest almindelige barselsgener kan lindres med akupressur. En naturlig, bivirkningsfri og safe indgang til at støtte op om hele den nyfødte families trivsel.

Du lærer punkter til:

  • lindring af efterveer
  • stimulation af mælkedannelse og mælkeflow
  • brystbetændelse
  • træthed

De praktiske detaljer

Workshoppen varer 3,5 time.

Underviser er Hannah Lind, som er uddannet Nordlys Massageterapeut, RAB, akupressør og doula med speciale i graviditet, fødsel og barsel.

Hannah har masseret, behandlet og vejledt nye mødre siden 2005. Ansat som ekstern lærer på Nordlys Centret siden 2009 hvor hun bl.a. underviser fagpersoner i efterfødselsmassage.

Pris 1.000,- kr. pr. deltager (inkl. materiale samt kaffe/te).