Gæsteundervisere

Bente Nørgård

Jordemoder, massageterapeut og psykoterapeut Bente Nørgård har siden 1987 arbejdet med fødsler og relationer. Har mange års erfaring med samtale og bearbejdning af dårlige fødselsoplevelser. Arbejder i dag i egen klinik, hovedsageligt med behandling af graviditetsgener, med fødselsangst og bearbejdning af belastende fødsler. Superviserer jordemødre, som arbejder med sårbare gravide, og plejefamilier, som arbejder med sårbare og udsatte børn. Har siden 2005 arbejdet tæt sammen med Hannah Lind – kvinden bag Doula Akademiet.

Bente afholder med jævne mellemrum temadage og kurser for jordemødre og doulaer bl.a. om:

Den bearbejdende efterfødselssamtale

På denne kursusdag lærer du, hvorledes du i en samtale hjælper en kvinde videre i sit liv efter en dårlig fødselsoplevelse. Al for mange kvinder lever med eftervirkningerne af en dårlig og ubearbejdet fødsel, hvilket ofte fører til forringet livskvalitet med lavt selvværd, kompliceret mor / barn samspil, depression, stress og sygemelding.

Relationen mellem doula og fødende på fødestuen

Med udgangspunkt i tilknytningsteorier arbejder vi med, hvorledes man kan tolke den fødendes adfærd og således yde den mest støttende og kærlige omsorg og hjælp under fødslen.

Skriv en mail til info@doula-akademiet.dk hvis du er interesseret og kan samle 6-10 andre, så prøver jeg at “lokke” Bente til Sjælland for at afholde workshop 😉